TASTY DONUTS AND COFFEE

TASTY DONUTS AND COFFEE Tasty Donuts and Coffee

order food online

Recentreview


4 stars out of 13 reviews
18 Aug 2019 at 14:22 The donuts and Frappé were excellent. They were some of the best I've had in Belgium. The store opened a bit late, so my delivery ran late. The delivery man was very kind and takeaway.com was very professional. They kept me informed about the delay.
17 Aug 2019 at 18:48 Ze waren best hard geplet en 2 van de donuts waren duidelijk oud want ze waren erg droog.
14 Aug 2019 at 23:03 Zeer lekker en vers. De kwaliteit van de donuts zijn overtreffelijk!
18 Jul 2019 at 21:27 Het drankje was omgevallen maar ze gaven 2 donuts gratis dus dat was aardig.
13 Jul 2019 at 20:35 Lekkere Oreo Shake!
6 Jul 2019 at 16:21 Had een donut die naar knoflook rook & smaakte... DE CREAMCHEESE IS GEWOON SMEERKAAS!!! Veel te duur voor kleine donuts die evengoed van de Aldi hadden kunnen zijn. Spijtig...
16 Jun 2019 at 22:02 Super lekkere, smeuïge donuts! Wij gaan zeker nog eens bestellen.
10 Jun 2019 at 20:06 2.80 voor donuts die percies van den aldi of lidl komen. Oke nee die van de lidl zijn eigelijk nog beter. En een smoothie? Chrused ice me wa siroop in. percies van de kermis. Bestelt bij hooked doughnut zelfde prijs ma 5 sterre kwailiteit.
6 Jun 2019 at 20:23 Super allemaal! Donuts lijken vers en de frappé’s zijn enorm lekker!
4 Jun 2019 at 10:22 Na 3 x te hebben besteld kan ik niet meer zeggen dat de kwaliteit dik in orde is . Alleen indien er soms een variant niet meer is, zou ik t fijn vinden gebeld te worden hierover . Ipdv krijg ik een andere smaak die niet altijd gewenst is. Verder TOP!!!
28 May 2019 at 19:12 Lekkere donuts, waren goed ingepakt. Zal vaker bestellen, ideaal voor bij de koffie