TASTY DONUTS AND COFFEE

TASTY DONUTS AND COFFEE Tasty Donuts and Coffee

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 24 reviews
10 Nov 2019 at 21:02 Mmmmmmmmm Great Donuts
10 Nov 2019 at 6:07 TOP bagels
1 Oct 2019 at 8:52 11/10 donuts, aanrader
21 Sep 2019 at 9:09 Ik moest pas om 12u45 mijn eten hebben, dus heb het zeker goed op voorhand besteld. Ik kan dus niet met eerlijkheid zeggen hoe lang de bezorgtijd heeft geduurd. Grote fan van de panini met mozzarella, mijn 2 donuts en mijn roze smoothie!
17 Sep 2019 at 12:41 heerlijke donuts
5 Sep 2019 at 18:42 Lekker eten. Wel lang moeten wachten op het restaurant vooraleer de bezorger kon vertrekken. Eerst een halfuur wachttijd aangegeven om nadien op het einde weer een halfuur aan te geven. Voor de rest alles in orde
3 Sep 2019 at 9:41 Heel erg lekkere donuts een de chocolade frappe is ook zeer lekker. Zeker een aanrader.
18 Aug 2019 at 14:22 The donuts and Frappé were excellent. They were some of the best I've had in Belgium. The store opened a bit late, so my delivery ran late. The delivery man was very kind and takeaway.com was very professional. They kept me informed about the delay.
17 Aug 2019 at 18:48 Ze waren best hard geplet en 2 van de donuts waren duidelijk oud want ze waren erg droog.
14 Aug 2019 at 23:03 Zeer lekker en vers. De kwaliteit van de donuts zijn overtreffelijk!
18 Jul 2019 at 21:27 Het drankje was omgevallen maar ze gaven 2 donuts gratis dus dat was aardig.
13 Jul 2019 at 20:35 Lekkere Oreo Shake!